Την κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών της Ρόδου προκάλεσε το σήμα Αmber Alert που έχει εκδοθεί από το Χαμόγελο του Παιδιού για δύο παιδιά, που ενώ διέμεναν στη Ρόδο, εξαφανίστηκαν. To «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει λόγο για γονική αρπαγή ανηλίκων.

Πρόκειται για τα παιδιά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  1. Ιωάννη – Ραφαήλ Αποστολάκη, 8 ετών. Έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
  2. Ειρήνη – Αγάπη Αποστολάκη, 6 ετών. Έχει καστανά μάτια και καστανόξανθα μαλλιά ύψος 1.15 και είναι αδύνατη. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ: http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ: http://bit.ly/missing-alert-apple

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» email:116000@hamogelo.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης