Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου απολογείται στον ανακριτή ο 40χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη κόρη του, από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών.

Φρίκη που δύσκολα μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό φαίνεται πως ζούσε 9χρονο κοριτσάκι στη Σπάρτη, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών από τον ίδιο του τον πατέρα. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, από το πρωί της Παρασκευής 09/08, που συνελήφθη ο 40χρονος πατέρας, μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η μητέρα του παιδιού και εν διαστάσει σύζυγός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 40χρονος A.X. φέρεται να εκβίαζε την ανήλικη κόρη του, λέγοντάς της συνεχώς «μην πεις τίποτα, γιατί μας ζηλεύουν και θα βάλουν τον μπαμπά φυλακή». Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν και προκαλούν οργή και αποτροπιασμό.

Το χρονικό των αποκαλύψεων

Η αποκάλυψη της αρρωστημένης δράσης του 40χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου έγινε από τον 11χρονο αδερφό της μικρής, όταν το αγοράκι χθες Πέμπτη 08/08 επισκέφθηκε τον πατέρα του στο σπίτι του στο χωριό Ξηροκάμπι της Σπάρτης. Στο σπίτι ο μικρός βρήκε ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα και ένα προφυλακτικό και ρώτησε τον πατέρα του τι ακριβώς είναι.

Εκείνος στις επίμονες ερωτήσεις του γιού του είπε πως ήταν για κάποια φίλη του. Ο 11χρονος όμως δεν το πίστεψε και όταν γύρισε στο σπίτι της μητέρας του, η οποία συζεί με τον σύντροφό της, της αποκάλυψε όσα είχε δει στο σπίτι του πατέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, προσπάθησε να μάθει περισσότερα ενώ παρούσα στη συζήτηση ήταν και η 9χρονη κόρη της. Στις επίμονες ερωτήσεις της 37χρονης μητέρας, το μικρό κοριτσάκι έβαλε τα κλάμματα και αποκάλυψε στη μαμά της τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της από την τρυφερή ηλικία των 4 μόλις ετών.

Η μητέρα αμέσως απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να τον συλλάβει, χωρίς να προλάβει να καταστρέψει στοιχεία, αφού η ΕΛΑΣ είχε πληροφορία ότι τα έκρυβε στο κινητό του τηλέφωνο.

Επιχείρηση «αιφνιδιασμός» από την αστυνομία

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το σπίτι του 40χρονου και περίπου στις 6.00 τα ξημερώματα, όταν εκείνος έφευγε για να πάει σε εργοστάσιο με ελιές, τον πλησίασαν και του πήραν το κινητό πριν προλάβει να αντιδράσει.

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε, οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή ένα κρυφό φάκελο ο οποίος περιείχε 2 βίντεο και 79 φωτογραφίες με τις φρικαλεότητες εναντίον της κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος εδώ και καιρό δεν ζούσε με τη γυναίκα του και έτσι έβρισκε την ευκαιρία να προβαίνει στις κακουργηματικές πράξεις εναντίον της κόρης του, όταν βρισκόταν μόνος με το παιδί στο σπίτι, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο πατέρας κατάφερνε και βρισκόταν με όλη την οικογένεια σε γιορτές, γενέθλια χωρίς να κινήσει κάποια υποψία.

Με φωτογραφίες του στην προσωπική του σελίδα στα social media ο δράστης εκθείαζε τον δικτάτορα Παπαδόπουλο ή τον Ηλία Κασιδιάρη και έβγαζε αντιρατσιστικές «κορώνες» σε βάρος των μεταναστών, παραθέτοντας ηθικολογίες και τσιτάτα για την αγάπη του στην … πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης