Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού από τον Ισημερινό Γουίλιαν Πάτσο από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έως το 2029.

Ο Πάτσο, που θα φοράει το νούμερο 51, γίνεται ο πρώτος Ισημερινός παίκτης στην ιστορία του γαλλικού συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διεθνής με τον Ισημερινό (16 συμμετοχές και 2 γκολ), έφτασε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το 2023, γρήγορα έγινε βασικός παίκτης στην ομάδα και πραγματοποίησε συνολικά 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ελπίζω να είμαι αποφασιστικός και να κερδίσω πολλά τρόπαια», δήλωσε ο Γουίλιαν Πάτσο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Γουίλιαν Πάτσο στην οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γουίλιαν είναι ένας φανταστικός νεαρός διεθνής παίκτης και το πιο πρόσφατο κορυφαίο ταλέντο που εντάχθηκε στο σύλλογό μας. Στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζουμε να χτίζουμε το πρότζεκτ μας με βάση μια καταπληκτική, νεαρή ταλαντούχα ομάδα και το πιο σημαντικό, τη συλλογική ομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έγινε γνωστό το ποσό της μεταγραφής, αλλά ΜΜΕ ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες ότι θα φτάσει τα 40 εκατ. ευρώ συν μπόνους, πιθανότατα πέντε εκατομμυρίων.

Μάλιστα τη Δευτέρα (5/8) η εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt αποκάλυψε ότι «η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα…χρησιμοποιήσει μέρος από τα χρήματα που θα πάρει από τη μεταγραφή του Γουίλιαμ Πάτσο στη Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του, που θα μπορούσε να είναι ο Κωσταντίνος Κουλιεράκης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης