Το νέο μοντέλο της MG είναι το MG3 Hybrid+. Πρόκειται για ένα αξιόλογο αυτοκίνητο στην κατηγορία Β που ξεχωρίζει ανάμεσα από τα υβριδικά αυτοκίνητα της αγοράς. Και αυτό γιατί έχει πλούσιους και άνετους χώρους για όλους τους επιβάτες χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 2,57 μέτρων. Ο χώρος αποσκευών είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του, με χωρητικότητα 293 λίτρων και 983 λίτρων με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλωμένες, κάτι που το καθιστά ένα άνετο όχημα για μεγάλες διαδρομές και ταξίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πλούσιος εξοπλισμός που προσφέρει το MG3 Hybrid + εντοπίζεται από την πρώτη κιόλας έκδοση. Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ψηφιακά όργανα με οθόνη 7 ιντσών, αυτόματος κλιματισμός και Navigation είναι κάποια από τα στοιχεία εξοπλισμού που διαθέτει το MG3 Hybrid+.

Με γνώμονα την αγορά των υβριδικών αυτοκινήτων και κυρίως της κατηγορίας B, στην οποία εντάσσεται το MG3 Hybrid+ , το νέο μοντέλο της MG αποτελεί μια από τις πιο ελκυστικές προτάσεις της αγοράς. Η τιμή εκκίνησης είναι μόλις τα 19.950€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MG3 Hybrid + διατίθεται σε 3 εκδόσεις και 7 χρώματα αμαξώματος, που επιτρέπουν στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν το στυλ που τους ταιριάζει καλύτερα.

Διαθέτει σπορ και κομψές γραμμές, με δυναμικούς προφυλακτήρες και μια ευδιάκριτη εμπρός μάσκα. Οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών ενισχύουν τη σπορ αίσθηση, ενώ τα LED φώτα ημέρας προσφέρουν μια σύγχρονη εμφάνιση. Επιπλέον ο σχεδιασμός του MG3 Hybrid+ διαθέτει μια εξελιγμένη αεροδυναμική απόδοση, μειώνοντας έτσι την αντίσταση και βελτιώνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση.

Σχετικά με την εσωτερική διαμόρφωση του αυτοκινήτου, είναι άνετη και εργονομικά σχεδιασμένη, με ψηφιακή οθόνη οδηγού και μεγάλη οθόνη αφής 10,25 ιντσών στο ταμπλό. Τα καθίσματα του MG3 Hybrid+ είναι επενδυμένα με υψηλής ποιότητας υφάσματα, προσφέροντας άνεση και στήριξη. Λεπτομέρειες όπως οι καθρέπτες με ίδιους χρωματισμούς με το αμάξωμα και τα κομψά διακοσμητικά στοιχεία, προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας και στυλ.

Ο συνολικός σχεδιασμός του MG3 HYBRID+ συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική, δημιουργώντας ένα μικρό αυτοκίνητο που είναι τόσο πρακτικό, όσο και ελκυστικό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης