Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα του με αντίπαλο τον Νισικόρι, για το τουρνουά στο Μόντρεαλ.

Όντας σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο αγώνας δεν πήγαινε καλά για τον ίδιο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε τη ψυχραιμία του και άρχισε να βρίζει τον πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γ@@σου! Θα γ@@@θεις! Να πας να γ@@@θεις!», φώναξε ο Τσιτσιπάς προς το μέρος του πατέρα του, ο οποίος τον άκουγε χωρίς να αντιδράσει.

Λίγη ώρα αργότερα, και αφού ο Νισικόρι, είχε «καπαρώσει» το πρώτο σετ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συνέχισε να έχει στο…στόχαστρό του τον πατέρα του, φωνάζοντας: «Να φύγεις από το στάδιο τώρα! Αν δεν φύγεις από το στάδιο δεν παίζω! Βγες έξω από το στάδιο αυτή τη στιγμή!», είπε.

Μάλιστα στη συνέχεια πήγε έξαλλος και τον έδιωξε από το box που κάθεται η οικογένειά του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως η κάμερα αργότερα εντόπισε τον Απόστολο Τσιτσιπά να είναι πιο ψηλά στην κερκίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ξεσπά κατά του πατέρα του, καθώς είχε συμβεί και πάλι το 2022 στο ματς κόντρα στον Ντένις Νόβακ, για το Όπεν της Βιέννης.

Μάλιστα, στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια αγώνα του, είχε βρίσει και τη μητέρα του, απαιτώντας να αποχωρήσει επίσης από το μπουθ του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης