Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και Θεόδωρο Θεοδωρίδη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την καθοριστική συμβολή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας στη στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και τον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, καθώς «με δικούς τους προσωπικούς χειρισμούς έκλεισε ένα σοβαρό ζήτημα για την ΕΠΟ», ενώ ο κ. Γκαγκάτσης τονίζει ότι στη συνεργασία που είχε μαζί τους διέκρινε επιμέλεια, σοβαρότητα και διακριτικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκλεισε την επιστολή του προς την UEFA αναφέροντας ότι η γνώση και η εμπειρία των κκ Λανουά, Βαλέρι, Φερνάντεθ, οι οποίοι ήδη απολαμβάνουν την αποδοχή των συλλόγων, «αποτελεί εγγύηση για την πορεία τους, αλλά και για την επίδραση που θα έχουν στην ελληνική διαιτησία» και η Ομοσπονδία είναι διατεθειμένη να τους προσφέρει τις συνθήκες που χρειάζονται για να αντεπεξέλθουν στο έργο τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης