Με διαφορετικές προθέσεις μπήκε χθες το απόγευμα ένας νεαρός σε κατάστημα ρούχων γνωστής αλυσίδας στο κέντρο του Πειραιά. Δεν έψαχνε για κάποιο καλοκαιρινό ρούχο αλλά για τις εισπράξεις της επιχείρησης και αντί για πορτοφόλι και τραπεζικές κάρτες για να πληρώσει, είχε μαζί του ένα ψαλίδι. Μάλιστα, δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και το τμήμα Δημοτικού Θεάτρου είναι σε απόσταση 250 μέτρων!

Ήταν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα όταν ο άγνωστος μπήκε στο κατάστημα που βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Η πωλήτρια ήταν πρόθυμη να τον εξυπηρετήσει αλλά εκείνος είχε άλλο σχέδιο. Έβγαλε από την τσέπη του ένα ψαλίδι, την απείλησε και την οδήγησε προς το ταμείο. Με γρήγορες κινήσεις πήρε όλες τις εισπράξεις αλλά δεν έφυγε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε η 33χρονη στους αστυνομικούς την κλείδωσε στην τουαλέτα προκειμένου να μην ζητήσει βοήθεια και στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε. Η γυναίκα ύστερα από ώρα κατάφερε να βγει και να ενημερώσει για την ληστεία σε βάρος της. Μιλώντας στους αστυνομικούς έδωσε την περιγραφή του δράστη και ξεκίνησαν αναζητήσεις χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης