To όνομα του Λευτέρη Πετρούνια θα πάρει το νέο σπίτι της γυμναστικής, που θα είναι το εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης,  κατά την άφιξη του «Μίδα των κρίκων» από το Παρίσι.

«Με αισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης και μεγάλης περηφάνιας. Υποδεχόμαστε στην πατρίδα μας τον μεγάλο ολυμπιονίκη, παγκοσμίου εμβέλειας, τον δικό μας άνθρωπο, Λευτέρη Πετρούνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λευτέρη, σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού. Συμβολικά για αυτό που κάνεις, για τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, το σπίτι της γυμναστικής που θα στηρίζεται στο εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο, το οποίο είναι το εμβληματικό μας κτήριο και θα στεγάζεται η γυμναστική από το Δεκέμβριο με ονοματοδοσία από τον πρωθυπουργό, θα έχει το όνομά σου. Λευτέρης Πετρούνιας.

Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρούτσης το μεσημέρι της Τετάρτης (07/08) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου βρέθηκε για να υποδεχθεί τον χάλκινο ολυμπιονίκη των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης