Ένας 44χρονος Ιορδανός, οδηγός ταξί, χτύπησε χθες το βράδυ εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του «πολλές» γυναίκες στην παλιά πόλη της Κολωνίας και στην περιοχή κοντά στον Ρήνο. Κάποιες από τις γυναίκες έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με την BILD, ο οδηγός μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή και οδήγησε το ταξί του, ένα Volkswagen Passat, κατευθείαν πάνω σε δύο γυναίκες, ηλικίας 22 και 23 ετών. Κατόπιν οδήγησε προς τις όχθες του Ρήνου και προσπάθησε να χτυπήσει ακόμη τρεις γυναίκες, η μία εκ των οποίων κατάφερε να τον αποφύγει. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο 44χρονος στόχευε αποκλειστικά γυναίκες και μάλιστα επιτάχυνε πριν από τη σύγκρουση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον οδηγό ακινητοποίησε τελικά ένας σερβιτόρος σε παρακείμενη μπιραρία, ο οποίος καταδίωξε πεζή το ταξί, θέτοντας και τον εαυτό του σε κίνδυνο, καθώς ο οδηγός επιχείρησε να τον χτυπήσει, χωρίς ωστόσο να καταφέρει. Όπως έγινε κατόπιν γνωστό, το ίδιο ταξί είχε νωρίτερα χτυπήσει και τραυματίσει σοβαρά μια γυναίκα στο Έσεν. Ερευνάται από τις αρχές εάν επρόκειτο και για τον ίδιο οδηγό. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη και η αστυνομία θεώρησε τον άνδρα ύποπτο για χρήση κοκαΐνης, ενώ το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου τον παρέπεμψε σε ψυχιατρική κλινική. Τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης