Την 14η θέση κατέλαβε ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης στην έβδομη ιστιοδρομία του kite ανδρών της ιστιοπλοΐας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι» 2024, τα αγωνίσματα της οποίας διεξάγονται στη Μασσαλία. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο 22χρονος σέρφερ υποχώρησε στην ενδέκατη θέση της γενικής κατάταξης με 40 βαθμούς ποινής, καθώς έχει «πετάξει» την τέταρτη και την έβδομη κούρσα ως τις χειρότερές του.

Στο μεταξύ, ο Ντένις Τάραντιν, ο οποίος εκπροσωπεί την Κύπρο, κατετάγη 19ος στην έβδομη ιστιοδρομία και παρέμεινε στην 12η θέση της γενικής με 49 βαθμούς ποινής, αφού «πέταξε» την έκτη και την έβδομη κούρσα ως τις χειρότερές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, ο Ιταλός Ρικάρντο Πιανόζι ήταν ο νικητής στην έβδομη κούρσα, ενώ ακολούθησαν ο Γερμανός Γιάνις Μάους και ο Αμερικανός Μάρκους Έντεγκραν. Ο Σλοβένος Τόνι Βόντισεκ είναι επικεφαλής στη γενική κατάταξη με 12 βαθμούς ποινής, ο Μαξιμίλιαν Μέντερ από τη Σιγκαπούρη ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 15, ενώ ακολουθεί ο Αυστριακός Βαλεντίν Μπόντους με 17 βαθμούς ποινής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης