Άδοξα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Σόνι Μίλερ-Ουίμπο να υπερασπιστεί τον Ολυμπιακό τίτλο της στα 400μ. Η αθλήτρια από τις Μπαχάμες τερμάτισε τελευταία στη σειρά της στα ρεπεσάζ του αγωνίσματος με 53.30 και έμεινε εκτός ημιτελικών. Η 30χρονη Ολυμπιονίκης του Τόκιο ταλαιπωρήθηκε φέτος από τραυματισμούς και μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν εξαιρετικά αμφίβολη ακόμη και η συμμετοχή της στο Παρίσι. Τελικά αγωνίστηκε, αλλά δεν θύμιζε σε τίποτα τον καλό εαυτό της.

Στα προκριματικά σταμάτησε να τρέχει περίπου στα μισά της κούρσας και τερμάτισε περπατώντας, μόνο και μόνο για να έχει μία δεύτερη ευκαιρία (οι αθλητές που εγκαταλείπουν ή ακυρώνονται στον προκριματικό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ρεπεσάζ). Όμως ούτε σήμερα κατάφερε να κάνει εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της και αποκλείστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μία δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς. Και μόνο που κατάφερα να βρίσκομαι εδώ και να τερματίσω, είναι κάτι που με κάνει πολύ περήφανη. Είμαι σκληρή και δεν θα το άφηνα έτσι. Ήρθα και προσπάθησα να υπερασπιστώ τον τίτλο μου» δήλωσε η Μίλερ-Ουίμπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης