Το φημισμένο Astana Ballet Theatre και η Symphony Orchestra παρουσιάζουν σε παγκόσμια πρώτη: «Blind Forgiveness» ή «Αγάπη είναι ν’αγαπάς, όποια πληγή σου ανοίγει» στις  13 και 14 Σεπτεμβρίου 2024, στο  Θέατρο Παλλάς.

Έναρξη Παγκόσμιας Περιοδείας

Ο σύγχρονος κόσμος της τέχνης του μπαλέτου συναντά τη ροκ εκδοχή του, με μια παραγωγή που συνδυάζει δύο κατευθύνσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλασικό μέρος του χορού μπλέκεται αρμονικά με το κλασικό μέρος της συμφωνικής ορχήστρας με ροκ καταβολές και φόρμες, υπό το γενικό τίτλο «Blind Forgiveness».

Μία πανσπερμία υπέροχων ταλαντούχων καλλιτεχνών από σχεδόν όλες τις Ηπείρους, ένα καθολικό και παγκόσμιο μπαλέτο από κορυφαίους χορευτές και ένα συμφωνικό σύνολο από βιρτουόζους μουσικούς, χορεύουν και εκτελούν πάνω σε συνθέσεις του κορυφαίου Smirnov Arsenii.

Σολίστ η ταλαντούχα και διαρκώς ανερχόμενη καλλιτέχνης Arisa Hashimoto.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Blind Forgiveness» – «Τυφλή συγχώρεση», όπως ακριβώς η αγάπη που «τα πάντα στέγει, πιστεύει, ελπίζει, υπομένει» και συγχωρεί.

«Blind Forgiveness» – «Τυφλή συγχώρεση», ή αλλιώς «αγάπη είναι να αγαπάς όποια πληγή σου ανοίγει».

Πάνω σε αυτό το πανανθρώπινο συναίσθημα έχει στηθεί η παράσταση του Astana Ballet Theatre, εμπλουτίζοντας τις κλασικές δομές με νέες μορφές και ιδέες.

Κορυφαίοι συνεργάτες στο είδος τους ο καθένας, από το χορογράφο των επιτυχιών Kirill Radev μέχρι τον κορυφαίο ενδυματολόγο Igor Chapurin, δημιουργούν ένα παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός, που θα ανοίξει αυλαία στο Θέατρο Παλλάς, στην Αθήνα, για 2 παραστάσεις, αρχίζοντας από την Ελλάδα την παγκόσμια περιοδεία του.

Συντελεστές

Composer: Smirnov Arsenii

Choreographer: Kirill Radev
Artistic Director: Alexander Mogilev
Costume Designer: Igor Chapurin
Set Designer: Anastasia Kapustina
Soloist: Arisa Hashimoto

Headliner: Secret Guest

Τιμές εισιτηρίων: Από 20 ευρώ

Προπώληση: pallastheater.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης