Μπορεί ο ήρωας του να είναι ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ Ρενό Λαβιλενί, μπορεί να παρουσιάζεται στα social media ως spiderman, μπορεί ο Αμερικανός αργυρός Ολυμπιονίκης Σαμ Κέντρικς να τον χαρακτήρισε ρομπότ, ωστόσο ο Αρμάντ Ντουπλάντις διάλεξε την viral στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού για να πανηγυρίσει το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε!

Ο Σουηδός υπερπρωταθλητής και χρυσός Ολυμπιονίκης πανηγύρισε με το ένα χέρι στην τσέπη και το άλλο να στοχεύει, αποθεώνοντας τον Τούρκο viral σκοπευτή Γιουσούφ Ντίκετς, που λίγες μέρες πριν κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντουπλάντις εξασφάλισε… χαλαρά το χρυσό μετάλλιο και μετά τέθηκε αντιμέτωπος με τον πήχη, καταρρίπτοντας με την τρίτη προσπάθεια το παγκόσμιο ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 6,25μ.

 

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ντίκετς προκάλεσε την παγκόσμια προσοχή όταν κέρδισε τη 2η θέση στον τελικό του αεροβόλου στα 10 μέτρα, χωρίς τη βοήθεια ειδικών γυαλιών, σε αντίθεση με τους συναθλητές του, αλλά και στάση του σώματός του. Σημάδευε και πυροβολούσε με το χέρι στην τσέπη, κάτι που έδειξε αυτοπεποίθηση! Η εικόνα του έκανε τον γύρο του κόσμου και έφτασε στον Ντουπλάντις, που από το βράδυ της Δευτέρας είναι ο σταρ της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Ντουπλάντις γεννήθηκε στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ και η μητέρα του, Έλενα, κατάγεται από τη Σουηδία. Ο Ντουπλάντις επέλεξε να εκπροσωπήσει τη Σουηδία έναντι των ΗΠΑ, όταν στον πατέρα του προσφέρθηκε δουλειά για να προπονεί τη σουηδική ομάδα. Από το 2015 έως το 2024, ο Ντουπλάντις έχει κατακτήσει συνολικά 16 χρυσά μετάλλια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης