Η Μαρία Σάκκαρη έκανε τον απολογισμό της μετά τον αποκλεισμό στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις. Μετά την ήττα από την Κόστιουκ στο μονό, έχασε και στο διπλό με συμπαίκτρια την Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις της εξέφρασε τη χαρά της που αγωνίστηκαν μαζί στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου κι αναφέρθηκε στην έλλειψη ενέργειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολο να το περιγράψω και συγγνώμη που δεν ήρθα μετά τον αγώνα για δηλώσεις στη μεικτή ζώνη, αλλά έπρεπε να κάνω την αποθεραπεία μου και ήμουν πολύ κουρασμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν πολύ δύσκολο, προφανώς ήθελα πολλά παραπάνω από αυτή τη διοργάνωση κι από τον εαυτό μου. Ήλπιζα ότι κάτι καλό θα συνέβαινε αυτή την εβδομάδα. Κουράστηκα, δεν είχα κοιμηθεί καλά χθες το βράδυ γιατί τελείωσα αργά, αλλά αυτές είναι φτηνές δικαιολογίες. Το ματς ήταν στα χέρια μου. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη».

Για τη συνεργασία με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, είπε: «Γνωριζόμαστε από τόσο μικρές, είμαστε πολύ φίλες κι είναι τρομερό ότι σήμερα παίξαμε στην πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη Δέσποινα, είμαι χαρούμενη και για τις δυο μας που ήμασταν ομάδα. Ήταν ατυχία που παίξαμε σήμερα, γιατί θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο νωρίς, να είχα κι εγώ περισσότερη ενέργεια μετά από ένα τόσο μεγάλο ματς. Θα δούμε αν προλαβαίνουμε άλλη μια τετραετία».

Η Παπαμιχαήλ, από την πλευρά της, ανέφερε: «Νιώθω μεγάλη περηφάνια που βρίσκομαι σε μια τέτοια διοργάνωση. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί μόλις χάσαμε, εννοείται ότι θέλαμε κάτι παραπάνω. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και ευχαριστώ τη Μαρία που παίξαμε μαζί κι έζησα κι εγώ αυτή την εμπειρία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης