Κλειστή παραμένει έως και αυτή την ώρα, για πάνω από επτά ώρες, η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, μετά από ανατροπή βυτιοφόρου.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι, γύρω στις 15:00, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Υλίκης, ενώ το βυτιοφόρο καθώς έχει ανατραπεί βυτιοφόρο, το οποίο είναι φορτωμένο με υγραέριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την άντληση του υγραερίου, αποτελούμενες από 5 οχήματα και 15 πυροσβέστες.

Για προληπτικούς λόγους έκλεισε η Εθνική Οδός οδός και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται προσωρινά από παρακαμπτήριους οδούς.

Το βαρύ όχημα κινήθηκε ανεξέλεγκτο στα προστατευτικά τοιχία και μπάρες, σπάζοντάς τα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου ανετράπη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τράκτορας, καρφώθηκε πάνω στο διαχωριστικό, ενώ το βυτίο ανετράπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ο οδηγός σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο πραγματοποιείται επιχείρηση απομάκρυνσης του επικίνδυνου φορτίου με τη μεταφόρτωσή του σε άλλο βυτίο, για αυτό η εθνική αναμένεται να παραμείνει κλειστή για πολλές ώρες στη ανωτέρω περιοχή.

Ήδη εφαρμόζεται εναλλακτική διαδρομή και συγκεκριμένα, στο 90ο χλμ στο ύψος της Θήβας, για το ρεύμα προς Λαμία και στο 100ο χλμ στον ανισόπεδο κόμβο Ακραιφνίου για όσα οχήματα κινούνται προς Αθήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης