Viral έγιναν οι παίκτες της Εθνικής πόλο των ανδρών λίγες ώρες (22:05, ΕΡΤ1) πριν τον πρώτο τους αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες κόντρα στη Ρουμανία.

Οι Έλληνες διεθνείς καταγράφηκαν από τα κινητά τηλέφωνα δημοσιογράφων αλλά και Γάλλων πολιτών να… υποχρεώνονται να μετακινήσουν με τα χέρια αυτοκίνητα τα οποία είχαν μπλοκάρει το πούλμαν της αποστολής, σε μία προσπάθειά τους να βοηθήσουν τον Γάλλο οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα social media υπάρχουν και βίντεο με τους Γάλλους να προσπαθούν να τους βοηθήσουν, αναγνωρίζοντας το… λάθος των συμπατριωτών τους να παρκάρουν στα σημεία αυτά.

Η γνωστή ιστοσελίδα france24.com αποθέωσε τους Έλληνες πολίστες, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει μια ομάδα κάτοχο ενός ολυμπιακού μεταλλίου, ούτε καν τα κακώς παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Κάτοικοι των προαστίων του Παρισιού έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν του παίκτες της ομάδας πόλο της Ελλάδας να κατεβαίνουν από το πούλμαν σε ένα στενό δρόμο της πόλης και να σηκώνουν με τα χέρια αυτοκίνητα για να «καθαρίσουν» τον δρόμο.

Ο κάτοχοι του αργυρού μεταλλίου των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο επέστρεφαν από την προπόνηση στο Σεντ-Ντενί το Σάββατο, ενόψει του αγώνα τους με τη Ρουμανία, του πρώτου τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Πηγή: sport-fm

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης