Εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε το Παρίσι στον παλαίμαχο θρυλικό ποδοσφαιριστή Ζίκο, που βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός, ως προσκεκλημένος από τη βραζιλιάνικη αντιπροσωπεία των Ολυμπιακών Αγώνων, υπέστη μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Το βράδυ της Πέμπτης 25/07, ο πρώην αστέρας της Φλαμένγκο και προπονητής του Ολυμπιακού έφυγε από το ξενοδοχείο του με ταξί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού τοποθέτησε έναν χαρτοφύλακα που περιείχε ένα ρολόι Rolex, ένα διαμαντένιο κολιέ και χαρτονομίσματα (2.000 ευρώ και 2.000 δολάρια) στο πίσω μέρος του ταξί, ένα άτομο φέρεται στη συνέχεια να πλησίασε τον οδηγό του ταξί για να του αποσπάσει την προσοχή, ενώ ένας δεύτερος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να κλέψει τον χαρτοφύλακα.

Στις 500.000 ευρώ υπολογίζεται η αξία των αντικειμένων που κλάπηκαν
Η ζημιά θα είναι τεράστια, αφού το περιεχόμενο του χαρτοφύλακα υπολογίζεται σε 500.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής κατέθεσε μήνυση σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού και πλέον έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθούν οι εγκληματίες. Οι έρευνες έχουν ανατεθεί στην BRB (Brigade de répression du banditisme) της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού. Μετά τις πρώτες έρευνες, η ζημιά θα μπορούσε τελικά να «υπερεκτιμηθεί σε μεγάλο βαθμό», σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα στο AFP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης