Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών είπαν το τελευταίο αντίο στη Ντέμη Γεωργίου το μεσημέρι της Πέμπτης (25/07)  φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της 39χρονης σεφ, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από σηπτικό σοκ.

Σεβόμενοι την τελευταία επιθυμία της πρώην παίκτριας του MasterChef, οι δικοί της άνθρωποι κατέφτασαν για την εξόδιο ακολουθία και την ταφή της, ντυμένοι στα λευκά. Τραγική φιγούρα ήταν η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία η σεφ θα παντρευόταν σε δύο μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαριαλένα ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη λειτουργία του εστιατορίου στην Πάρο, με τις συνταγές που έχει αφήσει η Ντέμη Γεωργίου.

Beach party στην Πάρο μετά την κηδεία της
Σύμφωνα με πληροφορίες  την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της. Σημειώνεται πως αυτές τις μέρες, το σπίτι της στο Παγκράτι παραμένει ανοιχτό για φίλους και γνωστούς που επιθυμούν να το επισκεφθούν εις μνήμη της.

Η 39χρονη Ντέμη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν πήρε μέρος σε ριάλιτι μαγειρικής  το 2020 και ξεχώρισε για τις ικανότητές της ως σεφ με vegan επιλογές. Η πρώην παίκτρια του MasterChef, κατέληξε το πρωί της Δευτέρας (22/7) στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ,όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη ύστερα από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης