Απίστευτο περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής στο Χαλάνδρι σε αστικό λεωφορείο που εκτελεί τη γραμμή Αρτέμιδα – Νομισματοκοπείο.

Μία 53χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Μολδαβία μπήκε μέσα στο λεωφορείο από την αρχική στάση στην Αρτέμιδα, για να επιστρέψει στο σπίτι της. Μαζί επιβιβάστηκαν κι άλλα άτομα κι ανάμεσά τους, σύμφωνα με την καταγγελία, μία ομάδα περίπου 20 Ρομά, άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι από αυτούς ήταν σε κατάσταση μέθης, κρατούσαν μπύρες στα χέρια έκαναν φασαρία και έβριζαν ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά έπαιζαν και μπάλα μέσα στο λεωφορείο.

Η γυναίκα -όπως αναφέρει η ΕΡΤ- ενοχλημένη τους έκανε μία παρατήρηση προκειμένου να σταματήσουν να φωνάζουν. Αυτοί αντέδρασαν, την έβρισαν και η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία.

Η αστυνομία φαίνεται ότι πήγε στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Στήθηκε εκεί ένα μπλόκο. Έκαναν σήμα στον οδηγό του λεωφορείου. Αυτός πιθανότατα δεν το αντιλήφθηκε και συνέχισε φτάνοντας μέχρι τον τερματικό σταθμό το Νομισματοκοπείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών και την ώρα που 53χρονη πήγε να κατέβει μια γυναίκα Ρομά, της επιτέθηκε φραστικά, αρχικά λέγοντάς της «εσύ κάλεσες την αστυνομία; Θα σε πάρουν τέσσερις από εδώ».

Η Ρομά χαστούκισε την 53χρονη και της άρπαξε από το χέρι το κινητό τηλέφωνο, φεύγοντας στη συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους προς τον καταυλισμό που υπάρχει στην περιοχή.

Η γυναίκα μετά από περίπου μία ώρα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, κατέθεσε το τι ακριβώς έχει συμβεί, προχώρησε στην καταγγελία της, έγιναν αναζητήσεις, δεν εντοπίστηκαν οι δράστες του συγκεκριμένου περιστατικού και τώρα οι αστυνομικοί επιχειρούν από κάμερες ασφαλείας να εντοπίσουν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

*Φωτογραφία αρχείου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης