Την OPAP Arena κοσμούν πλέον με την παρουσία τους τα δύο εντυπωσιακά αγάλματα των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου!

Σε μια όμορφη τελετή που έλαβε χώρα την Τρίτη στα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ, έξω από τον χώρο των VIP του σταδίου, παρουσιάστηκαν τα αγάλματα των δύο θρύλων της «Ένωσης»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκάδες κόσμος έδωσε το «παρών» στη συγκινητική αυτή γιορτή, η οποία διεξήχθη υπό το βλέμμα του Μάριου Ηλιόπουλου και Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίοι και συνομίλησαν για αρκετή ώρα, ανεβαίνοντας μάλιστα και στο βήμα.

Μελισσανίδης: «Ήταν η τελευταία μου δέσμευση σε αυτούς τους μεγάλους παίκτες»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη γιορτή αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρώην ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος και συγκίνησε με την ομιλία του, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως στο μέλλον θα δούμε και άλλο αγάλματα σπουδαίων αθλητών που έγραψαν ιστορία με τον σύλλογο.

«Ήταν η τελευταία δέσμευση που είχα δώσει σε αυτούς τους δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές, ότι δεσμεύομαι όταν θα γίνει αυτό το γήπεδο, έξω από το στάδιο θα μπούνε τα δύο αγάλματά τους. Μεγάλωσα με αυτούς τους δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Συμπωματικά είναι και οι δύο Πόντιοι και τους είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία.

Για εμένα υπήρξαν οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές από το σύλλογο που πέρασαν. Έγινα ΑΕΚτζής από τον Κώστα Νεστορίδη και μακάρι στη συνέχεια, έχουμε χώρο, να μπούνε και άλλα αγάλματα του Θωμά Μαύρου, του Στέλιου Μανωλά και υπάρχουν και άλλα παιδιά. Σας ευχαριστώ».

 

Πηγή: sport-fm

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης