Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (21/7) στην Κέρκυρα μεταξύ ενός τουριστικού λεωφορείου με μια νταλίκα. Το σημείο της σύγκρουσης είναι έξω από την πόλη της Κέρκυρας, στην περιοχή Σγώβου.

Νεκρός είναι ο 31χρονος οδηγός του τουριστικού λεωφορείου ενώ υπάρχουν και τρεις ακόμα τραυματίες, ένας Βρετανός τουρίστας με κάταγμα στο πόδι και μια μητέρα με το παιδί της, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση το τουριστικό λεωφορείο ερχόταν από Παλαιοκαστριτσα και στο ύψος του Τζάβρου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένη νταλίκα.

Στο σημείο επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν από το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν οι τουρίστες, χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο οδηγό, ενώ απεγκλώβισαν τραυματισμένους μία γυναίκα και ένα ανήλικο παιδί που παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό της μητέρας και του παιδιού της, χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση, αφού το μπροστινό μέρος του λεωφορείου σφηνώθηκε στο σταθμευμένο φορτηγό και ήταν αδύνατος ο απεγκλωβισμός.

Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι, ενώ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν και άλλοι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης