Οι μικροί του Ολυμπιακού έστειλαν το μήνυμα με τον Αγιαξ και σήμερα στο φιλικό με τη Μαλίν απέδειξαν για ποιο λόγο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους πήρε στην προετοιμασία.

Με υπέροχο γκολ του Χρήστου Μουζακίτη και ασίστ από τον Μπάμπη Κωστούλα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 των σαφώς πιο έτοιμων Βέλγων, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους μιας και το πρωτάθλημα της Jupiler League ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 17χρονος Χρήστος Μουζακίτης άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με υπέροχο σουτ. Πήρε την μπάλα από δεξιά κι από τη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του γκολκίπερ της Μαλίν (1-0).

Το φοβερό γκολ… αλά Γιαμάλ του Μουζακίτη

Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι κινητικός, με τις γραμμές του να δουλεύουν… ρολόι και στο 28’ έγινε το 2-0. Μετά από μπαλιά του Ορτέγκα στον Κωστούλα, ο νεαρός επιθετικός πάσαρε στο σημείο του πέναλτι στον Μαρτίνς κι ο τελευταίος με πλασέ δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει.

Στο β΄ μέρος και με τις αλλαγές που έκανε ο Μεντιλίμπαρ ο ρυθμός του Ολυμπιακού έπεσε κάπως, με τους Βέλγους να βρίσκουν την ευκαιρία για να γίνουν απειλητικοί στο 53′ και 61′ με διαδοχικά σουτ, αλλά ο Μπότης είχε σωστές αντιδράσεις και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός είχε διπλό δοκάρι στο 81΄, στην ίδια φάση. Αρχικά με το σουτ του Ροντινέι να σταματά στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο αιφνιδιασμένος Μασούρας με πλασέ σημάδεψε το δεξί δοκάρι!

Στο 88′ και πάλι ο Μπότης αντέδρασε με εκπληκτικό τρόπο κάνοντας σπουδαία απόκρουση στη δεξιά του γωνία μετά το σουτ του Σκουφς. Η μπάλα βρήκε και στο δεξί δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (46’ Μπότης), Ροντινέι, Ρέτσος (71’ Κουτσίδης), Αποστολόπουλος, Ορτέγα (71’ Μπακούλας), Ντόι (46’ Κοστίνια), Μουζακίτης (71’ Μπιέλ), Μαρτίνς (71’ Μασούρας), Παπακανέλλος (83’ Τσικίνιο), Κωστούλας (46’ Άμπι).

ΜΑΛΙΝ: Ντε Βολφ, Μαρσά, Γουόλς, Χάιρεμανς, Κονατέ, Σχούφς, Μράμπτι, Λάουμπερμπαχ, Φούλον, Μπέιτς, Πφλούκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης