Η Εύη Φωτοπούλου δεν διαπρέπει μόνο στον χώρο του σεναρίου, αλλά και στη μουσική σκηνή. Μαζί με τον μουσικοσυνθέτη Κίμωνα Πολλάτο, δημιούργησαν το τραγούδι «Bird of Freedom», το οποίο έχει κατακτήσει διεθνή βραβεία, μεταξύ των οποίων το χάλκινο μετάλλιο στα Global Music Awards. Οι ερμηνευτές του τραγουδιού, Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Άννα Μαρία Δεληγιώργη, Κώστας Σέγκης, Πέννυ Παπαγεωργίου και Άρης Καμπανός, προσδίδουν μια μοναδική δύναμη και συναισθηματική ένταση στο έργο.

Το «Bird of Freedom» συνεχίζει την ανοδική του πορεία και ξεχωρίζει ως ύμνος της ελευθερίας και της απαράμιλλης αγωνιστικότητας που πρέπει να διέπει τον άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια λαμπρή τελετή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, το «Bird of Freedom» θα είναι το επίκεντρο της έναρξης της Ολυμπιακής Νύχτας-Μόδα στο Παρίσι, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Les Salons Des Miroirs στις 9 Αυγούστου. Στην εκδήλωση θα παραστούν Έλληνες, Κύπριοι και Αμερικανοί αθλητές της Ολυμπιάδας του Παρισιού και θα καλυφθεί ζωντανά από το κανάλι NYC @ FASHION WEEK με ζωντανή μετάδοση στη Νέα Υόρκη, ενώ ελληνικά και κυπριακά μέσα ενημέρωσης θα καλύψουν την εκδήλωση. Τη διοργάνωση επιμελούνται οι Art Directors: Stavroulla Nicolaou, CEO του Prestige Show Productions και Xpozure Modeling & Xpozure Media CEO Organization NEW YORK.

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης