Προβλήματα στις πτήσεις και τα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο προκάλεσε το διεθνές ψηφιακό “βραχυκύκλωμα” της της Microsoft.

Οι δυσλειτουργίες στα αεροδρόμια αντιμετωπίστηκαν με εφεδρικά συστήματα, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις καταγράφηκαν πολύωρες καθυστερήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις ΗΠΑ, η FAA ανακοίνωσε ότι πτήσεις των Delta Air Lines, η United Airlines, η American Airlines και η Allegiant Air είχαν καθηλωθεί το πρωί της Παρασκευής.

Μέχρι τις 9.20 π.μ. υπήρχαν περισσότερες από 2.900 καθυστερήσεις πτήσεων στις ΗΠΑ και περισσότερες από 1.280 ακυρώσεις, σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων “FlightAware”.

Στο αεροδρόμιο Λόγκαν υπήρχαν 148 καθυστερήσεις και 36 ακυρώσεις. Από αυτές, η Delta είχε τις περισσότερες διαταραχές με 21 ακυρώσεις και 38 καθυστερήσεις πτήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αίσθηση προκαλεί ένα δωδεκάωρο timelapse που δείχνει την πλήρη εναέρια κυκλοφορία των πτήσεων της American Airlines, της Delta και της United πάνω από τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του “βραχυκυκλώματος” την Παρασκευή.

Όπως φαίνεται, σταδιακά ο ουρανός των ΗΠΑ αδειάζει, αφού και οι τρεις αεροπορικές εταιρείες επέβαλαν πανεθνική στάση εδάφους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης