Το σίριαλ με το μέλλον του Ντομίνικ Κοτάρσκι καλά κρατεί.

Παρότι εδώ και μερικά 24ωρα φάνηκε ότι η Τζένοα έκανε πίσω στην υπόθεση της μεταγραφής του Κροάτη γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, εντούτοις ο έγκυρος μεταγραφολόγος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ήρθε με νέά του ανάρτηση στα social media να «ξαναβάλει… φωτιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμά του, η ομάδα από την Γένοβα εξακολουθεί να έχει τον βασικό τερματοφύλακα του «Δικεφάλου» του Βορρά στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας για την θέση κάτω από τα δοκάρια και, μάλιστα, προχωρά ακόμη περισσότερο αναφέροντας πως οι Ιταλοί πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στο να συμφωνήσουν με τους πρωταθλητές Ελλάδας για την απόκτηση του Κοτάρσκι.

Διευκρινίζει, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ θέλει πρώτα να εξασφαλίσει την πρόκριση του στο Champions League και μετά να γίνει η όποια διαπραγμάτευση και προσθέτει πως τα προσεχή 24ωρα οι άνθρωποι των δύο συλλόγων θα έχουν νέα επαφή για να λυθεί το θέμα.

Η θέση του ΠΑΟΚ, πάντως, στο θέμα Κοτάρσκι είναι ξεκάθαρη, πώς ο παίκτης δεν πωλείται με τα χρήματα που προσφέρονται από την πλευρά της Τζένοα, διαψεύδοντας τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη γειτονική χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης