Συνάντηση με τους πρoέδρους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Γόντικα είχε σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Νικητιάδης.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού συναντήθηκε ξεχωριστά με τους ισχυρούς άνδρες των δύο «αιωνίων», ωστόσο το περιεχόμενο της ατζέντας συζήτησης ήταν κοινό: τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι ΠΑΕ, ώστε να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέθεσε τις προτάσεις του στον υφυπουργό για την εξάλειψη των φαινομένων βίας στα ελληνικά γήπεδα, ενώ συζήτησαν για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι των αιωνίων.

Αντίθετα, ο Γόντικας δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει σύντομα τις προτάσεις του, αφού όμως πρώτα αυτές εγκριθούν από Δ.Σ. που θα κάνει.

Πάντως, ο υφυπουργός ξεκαθάρισε και στους δύο άνδρες ότι, αν δεν μπορέσουν οι ΠΑΕ να λύσουν το πρόβλημα της βίας, τότε θα επέμβει η Πολιτεία, με την εφαρμογή από σκληρών μέτρων, καθώς επεσήμανε ότι κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης