Προ των πυλών του «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκεται ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Ο Δανός επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό και αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ποδοσφαιρική του αξία, ο καθένας μπορεί να εξάγει τα συμπεράσματά του, μέσα από τη μελέτη της καριέρας του και την παρακολούθηση του παίκτη.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, όμως, γύρο από τον Δανό επιθετικό, προκύπτει από τα εκπληκτικά κατορθώματά του στις επιχειρηματικές δραστηριότητες εκτός ποδοσφαίρου.

Ο 33χρονος έχει μερίδιο μετοχών στην εταιρεία NYCE Companies, το οποίο του έχει αποφέρει κέρδη που ανέρχονται στα 287 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2017, ο Μπρέιθγουεϊτ επένδυσε μαζί με το θείο του, το ποσό των 850.000 δολαρίων και αυτή η κίνηση αποτέλεσε την αρχή της εκτόξευσης. Πλέον, στους δύο άνδρες ανήκουν περίπου 2.000 διαμερίσματα.

«Όλα ξεκίνησαν με την οικογένειά μας να ασχολείται με το real estate για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, διαπιστώσαμε ότι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χτίσουμε μια περιουσία και να εξασφαλίσουμε οικονομικά το μέλλον μας είναι να επενδύσουμε σε ακίνητα. Και αυτό είναι που κάνω με τον μπαμπά μου και τον Μάρτιν (τον θείο του).», έχει εξηγήσει ο ίδιος.

Όλα αυτά αποδεικνύουν πως ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί ένα εκπληκτικό case study, όχι για την αξιόλογη καριέρα του, αλλά για τον τρόπο με τον οπίο διαχειρίστηκε τη ζωή του εκτός ποδοσφαίρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης