Περιπέτεια με απρόοπτη προσγείωση στο Ηράκλειο έζησαν οι επιβάτες της πτήσης από το αεροδρόμιο Χουργκάντα της Αιγύπτου για το Μπρίστολ της Βρετανίας, εξ’ αιτίας ενός ζεύγους επιβατών που ήταν μεθυσμένοι.

Το φαινόμενο επιβατών πτήσεων οι οποίοι επιδεικνύουν ακραίες συμπεριφορές, λόγω κατανάλωσης αλκοόλ, με αποτέλεσμα ή να γίνονται έκτακτες προσγειώσεις, προκειμένου να απομακρυνθούν οι ταραξίες από το αεροπλάνο, ή επιβάτες και πλήρωμα να έχουν μία δύσκολη και  “μαρτυρική” πτήση, εξαιτίας τέτοιων συμπεριφορών παρουσιάζει έξαρση το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/7), όταν αεροσκάφος -όπως αναφέρει το ekriti.gr- που εκτελούσε την πτήση από Αίγυπτο για το Μπρίστολ, ζήτησε άδεια έκτακτης προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Η αιτία, ήταν ένα ζευγάρι Βρετανών οι οποίοι ήταν άκρως επιθετικοί απέναντι στο πλήρωμα με τους υπόλοιπους επιβάτες, ζητώντας επιτακτικά αλκοόλ.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει έκτακτη προσγείωση στο “Νίκος Καζαντζάκης”, το ζευγάρι συνελήφθη και το αεροπλάνο συνέχισε την πτήση για Μπρίστολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης