Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η αλήθεια είναι πως σε αρκετές Ασιατικές χώρες, οι δρόμοι είναι ζούγκλα. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετά βίντεο που δείχνουν το χάος που επικρατεί, με λεωφορεία, Ι.Χ. και μηχανάκια να περνούν ξυστά το ένα δίπλα από το άλλο, σε μία… ενορχηστρωμένη οδηγική αναρχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό βίντεο, βλέπουμε ότι πλέον δεν έχει να κάνει με την ικανότητα οδήγησης, αλλά με την ικανότητα αντίληψης. Όπως θα δείτε και στα πλάνα (προσπεράστε όσο μπορείτε τον κολλημένο υαλοκαθαριστήρα) το λεωφορείο το οποίο έχει και την κάμερα, προσπερνά από τα δεξιά ένα άλλο λεωφορείο, ενώ κινούνται πάνω σε έναν δρόμο διπλής κυκλοφορίας με δύο λωρίδες.

Κατά τη διάρκεια της προσπέρασης, και ενώ από το αντίθετο ρεύμα έρχεται ένα Ι.Χ., ξαφνικά ένα τρίτο λεωφορείο έρχεται να προσπεράσει το δεύτερο λεωφορείο, το οποίο ακόμα προσπερνά το πρώτο λεωφορείο. Ο οδηγός του Ι.Χ. μένει άναυδος και ακίνητος απέναντι από το τοίχος που σχημάτισαν τα λεωφορεία…

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τουλάχιστον το πήραν χαμπάρι πριν να είναι πολύ αργά, αν και είμαστε σίγουροι πως μερικά μέτρα πιο κάτω, θα έλαβε χώρα κάποια παραπλήσια, εγκληματική προσπέραση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης