Ο Τιμ Ρόμπινς καταδίκασε τις θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν παραλληλισμούς μεταξύ της ταινίας του «Bob Roberts» και της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο πολιτικό δράμα του 1992 «Bob Roberts» το οποίο ακολουθεί έναν συντηρητικό πολιτικό που διεκδικεί μια θέση στη Γερουσία των ΗΠΑ στην Πενσυλβάνια, καθώς σκηνοθετεί μια αποτυχημένη απόπειρα κατά της ζωής του για να αυξήσει τη δημοτικότητά του ώστε να κερδίσει τις εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τραυματίστηκε σε ένοπλο επεισόδιο στην προεκλογική του συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, για το οποίο όσοι υιοθετούν θεωρίες συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι έχει σκηνοθετηθεί – όπως και στην ταινία του Ρόμπινς.

Σε ανάρτηση στο X/Twitter, ο Ρόμπινς καταδίκασε τις εικασίες, λέγοντας: «Σε όποιον κάνει παραλληλισμό μεταξύ της ταινίας μου Bob Roberts και της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ, ας είμαστε ξεκάθαροι. Αυτό που συνέβη χθες ήταν μια πραγματική απόπειρα κατά της ζωής ενός υποψηφίου για την προεδρία».

«Εκείνοι που αρνούνται ότι η απόπειρα δολοφονίας ήταν αληθινή έχουν διαταραγμένο τρόπο σκέψης. Χθες πυροβολήθηκε ένας άνθρωπος. Άλλος σκοτώθηκε. Μπορεί να μην είναι ανθρώπινα όντα με τα οποία συμφωνείτε πολιτικά, αλλά ντροπή» σημείωσε ο Τιμ Ρόμπινς.

«Θέλω να μιλήσω απόψε για την ανάγκη να χαμηλώσουμε τους τόνους στην πολιτική μας και να θυμόμαστε, αν και μπορεί να διαφωνούμε, δεν είμαστε εχθροί» είπε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης