Μια γνώριμη λύση για το κέντρο της άμυνας του εντάσσει στο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μίντιλαντ για την αγορά του διεθνούς Ισλανδού στόπερ, Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο 30χρονος στόπερ, που φόρεσε για 3,5 χρόνια τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πήρε μεταγραφή πριν από ένα χρόνο για την ομάδα της Δανίας, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα καταβάλουν 3 εκατ. ευρώ στη Μίντιλαντ για την αγορά των δικαιωμάτων του Ίνγκασον, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών, με ετήσιες αποδοχές περίπου 1,2 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Δευτέρας (15/7) πέρασε ιατρικές εξετάσεις και το μεσημέρι πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο διεθνής Ισλανδός στόπερ (51 συμμετοχές, 3 γκολ) είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τη δανέζικη ομάδα κι ως εκ τούτου είναι σε καλό επίπεδο και θα είναι άμεσα διαθέσιμος για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ενώ θα δηλωθεί κανονικά για τους αγώνες του Β’ προκριματικού γύρου του Europa League (25/7 και 1/8).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης