Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε σήμερα μια ακόμα μεταγραφή, τη 10η αυτό το καλοκαίρι, με την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Μανσούρ, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερός μπακ. Ο Μανσούρ αποχώρησε ως ελεύθερος από την Εστρέλα για να συνεχίσει την καριέρα του στους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Δέκατη προσθήκη για την ομάδα μας το τρέχον καλοκαίρι. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ζοέλιτον Λίμα Σάντος (Μανσούρ), που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μανσούρ είναι γεννημένος στη Βραζιλία (17/4/1993) και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και ως κεντρικός αμυντικός και ως αριστερός φουλ μπακ, ενώ μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με τη φανέλα της Εστρέλα Αμαδόρα.

Άρχισε την καριέρα του από την Ακαδημία της Μπαΐα και μάλιστα έχει χριστεί τέσσερις φορές διεθνής με την U-20 της εθνικής Βραζιλίας. Στη χώρα του έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βιτόρια, Παρανά, Κλαμπ Ρεσίφε και Ατλέτικο Μινέιρο και τον Αύγουστο του 2020 έκανε το μεγάλο βήμα ερχόμενος για πρώτη φορά στην Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της Σάντα Κλάρα με την οποία αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Conference League. Από τον Ιανουάριου του 2023 μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Εστρέλα Αμαδόρα».

Μετά και την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μανσούρ που επέλεξε και πήρε το νούμερο «70», μίλησε στο atromitosfc.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου μέσω του Ατρόμητου. Δεν έχω αγωνιστεί προηγουμένως στην Ελλάδα, αλλά όταν προέκυψε το ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο και πήρε τις πληροφορίες μου δεν το σκέφτηκα πολύ. Έχω μάθει από κόσμο που μιλούσα αυτό το διάστημα ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος, με πολλές και δυνατές μεταγραφές και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος σε αυτό!

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς, κ. Πάμπλο Γκαρσία, για την εμπιστοσύνη και φυσικά τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή για τις προσπάθειες που έκαναν για να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να δουλεύω σε ένα τέτοιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο και θα μπορώ να βγάλω το 100% του εαυτού. Οι στόχοι είναι υψηλοί και τώρα πρέπει να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο.

Ανυπομονώ για το πρώτο μου ματς στο γήπεδό μας και να γνωρίσω και τον κόσμο μας, που τον θέλουμε δίπλα μας κάθε αγωνιστική εν όψει της δύσκολης σεζόν που έχουμε, λόγω των υψηλών απαιτήσεων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης