Με μία άκρως συγκινητική ανακοίνωση η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Σέρχιο Αραούχο. Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα συνέχιζε και τη νέα σεζόν στους «κιτρινόμαυρους», μετά από συνολικά 7 χρόνια σημαντικής προσφοράς σε αυτούς.

Το αντίο της Ένωσης:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να αποχαιρετήσει μια εμβληματική μορφή της ομάδας μας, τον Σέρχιο Αραούχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός επιθετικός φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε έξι διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας μας και πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση δύο Πρωταθλημάτων (2018, 2023) και ενός Κυπέλλου Ελλάδας (2023).

Ο Τσίνο ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2017 και αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη Λας Πάλμας έως το τέλος της σεζόν. Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, ανανεώθηκε ο εκ νέου δανεισμός του για την -πρωταθληματική, όπως αποδείχθηκε- σεζόν 2017 – 2018, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε και πάλι ως δανεικός για έξι μήνες.

Τον Ιούλιο του 2021 είχε έρθει η ώρα της μόνιμης εγκατάστασής του στην Αθήνα, αφού η ΑΕΚ προχώρησε στην αγορά του από τη Λας Πάλμας, με τον ίδιο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Συνολικά, αγωνίστηκε με την ομάδα μας σε 179 παιχνίδια, σκοράροντας 48 φορές και καταγράφοντάς 25 ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σέρχιο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας και θα αποτελείς μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ!»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης