Με τον Γιάννη Σαρδέλη συνεχίστηκε η μεταγραφική ενίσχυση της Athens Kallithea. Οι «νεοφώτιστοι» στη Super League γνωστοποίησαν την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος μετά από τριετή θητεία στον Παναθηναϊκό Β΄.

Η ανακοίνωση:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Γιάννη Σαρδέλη με ελεύθερη μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαρδέλης, 23, είναι πρώην διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες που έχει περάσει από την ακαδημία της ΑΕΚ και τις ρεζέρβες του Παναθηναϊκού.

Γεννημένος στη Μεθώνη, ο Σαρδέλης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική ακαδημία του ΑΟΠΚ Πατίστα και τελικά έφυγε για να ενταχθεί΄στην ακαδημία της ΑΕΚ όπου πέρασε συνολικά τέσσερις σεζόν αγωνιζόμενος στις Κ-19 και Κ-20 ομάδες, καταγράφοντας και δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα – το επαγγελματικό του ντεμπούτο, στο οποίο πέτυχε ένα τέρμα, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο Ελλάδας τον Οκτώβριο 2018, και ένας playoff αγώνας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τον Μάιο 2021.

Τον Αύγουστο 2021, ο Σαρδέλης πήγε στον Παναθηναϊκό Β, όπου μέτρησε 70 συμμετοχές με 12 γκολ και πέντε ασίστ κατά τη διάρκεια τριών σεζόν στη Super League 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως διεθνής, ο Σαρδέλης έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τις Κ-18, Κ-19 και Κ-21 Εθνικές ομάδες, με πιο πρόσφατες πέντε συμμετοχές με δύο τέρματα στα προκριματικά του 2023 UEFA European Under-21 Championship.

Καλωσήρθες, Γιάννη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης