Μια εξαφάνιση «μυστήριο», που αφορά σε 44χρονη γκουβερνάντα από το Λίβανο και μοιάζει βγαλμένη από σελίδες αστυνομικού μυθιστορήματος ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά.

Η γυναίκα συνόδευε στις διακοπές τους στην Κρήτη μία οικογένεια πλούσιων Λιβανέζων. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews η εξαφάνιση συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουλίου, όταν, στη διάρκεια δείπνου σε γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι των Χανίων, σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα και δεν επέστρεψε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε στις αρχές μόλις την Πέμπτη 11/07 από την οικογένεια και άμεσα σήμανε συναγερμός ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σε έκδοση missing alert.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες  οι έρευνες επικεντρώνονται στην συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή ενώ το συγκεκριμένο εστιατόριο διαθέτει και πίσω πόρτα.

Πρόκειται για την Maritu Adere Takalegn, ύψους 1,65 μ. η οποία την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης