Η δίκη των δύο αδελφών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, συνεχίζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Τα δύο αδέλφια, ένας 41χρονος και ένας 49χρονος, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες.

Η δίκη βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων μαρτύρων. Μέχρι στιγμής, έχουν καταθέσει τέσσερα άτομα, με έναν από αυτούς, τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, να θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός μάρτυρας. Ο μάρτυρας αυτός φέρεται να είχε προμηθεύσει τους κατηγορουμένους με κινητά τηλέφωνα και να είχε ανταλλάξει μηνύματα με άτομα του οργανωμένου εγκλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προηγουμένως, είχαν καταθέσει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, η σύζυγός του, η αδελφή του και ένας αυτόπτης μάρτυρας. Το δικαστήριο θα αξιολογήσει τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για να αποφανθεί για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς οι καταθέσεις των μαρτύρων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της απόφασης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης