Η Δώρα Γκουντούρα βρίσκεται από την Κυριακή 7 Ιουλίου σε ιταλικό προπονητικό κέντρο υψηλού αθλητισμού προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Δελενίκα επέλεξαν το προπονητικό κέντρο της Τιρένια κοντά στο Λιβόρνο ώστε να προπονηθούν απρόσκοπτα και να προετοιμαστούν για το Ολυμπιακό τουρνουά μέσω δυνατών αναμετρήσεων με τις παίκτριες της ιταλικής ομάδας σπάθης γυναικών. Πρόκειται για ένα από τα προπονητικά κέντρα υψηλού αθλητισμού που χρηματοδοτεί και συντηρεί η ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή. Το δίδυμο θα βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Τοσκάνης μέχρι τις 19 του Ιουλίου, στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και στις 24 του μήνα θα ταξιδέψουν για τον μεγάλο στόχο της τελευταίας τριετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γκουντούρα αγωνίζεται στη σπάθη γυναικών την Δευτέρα 29 Ιουλίου και αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της στον θεσμό μετά το Τόκιο το 2021, στο οποίο είχε κατακτήσει την 21η θέση. Πλέον θα πάρει θέση στην πίστα του Grand Palais στο κέντρο του Παρισιού ως «χάλκινη» στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μιλάνο και ως το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο6 του Ολυμπιακού ταμπλό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης