Χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό έως το 2026 και «πεινασμένος» για περισσότερες επιτυχίες με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας δήλωσε ο Τζέριαν Γκραντ.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αμερικανός γκαρντ υπογραμμίζει πως «έχω περιπλανηθεί αρκετά σε όλη μου την καριέρα και ειλικρινά αισθάνομαι πως βρήκα το σπίτι μου εδώ», ενώ, όσον αφορά τους στόχους του για την επόμενη σεζόν ξεκαθαρίζει ότι «θέλω το “back to back”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αυτή η ανανέωση σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Έχω περιπλανηθεί αρκετά σε όλη μου την καριέρα και ειλικρινά αισθάνομαι πως βρήκα το σπίτι μου εδώ με αυτούς τους φιλάθλους, αυτούς τους προπονητές και αυτούς τους συμπαίκτες δίπλα μου. Ευχαριστώ πολύ το κλαμπ για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα για την ξεπληρώσω» είπε ο Γκραντ, αναφερόμενος στο ότι «έδεσε» μεσούσης της σεζόν το μέλλον του με το «τριφύλλι» γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Στη συνέχεια ο κορυφαίος αμυντικός της Basket League μίλησε για την παρελθούσα σεζόν των «πράσινων», τονίζοντας: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που με τη δική μου παρουσία βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Αποδείξαμε πως ήμασταν οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς κατακτήσαμε απολύτως δίκαια και τους δύο τίτλους. Παλέψαμε πολύ σκληρά ως ομάδα όλη τη χρονιά και αξίζαμε απόλυτα αυτές τις επιτυχίες. Από την αρχή είχα εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους συμπαίκτες μου».

Σε ό,τι αφορά τους στόχους του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο 31 ετών άσος ξεκαθάρισε ότι «θέλω το “back to back”. Είμαι πεινασμένος για περισσότερες επιτυχίες με αυτή την ομάδα στην Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι πρωταθλητής ξανά», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμά του στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ενόψει της επόμενης σεζόν: «Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, εύχομαι να είναι έτοιμοι για μεγαλύτερες χαρές, περισσότερες νίκες και περισσότερα τρόπαια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης