Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μετά από δεκάδες teasers, έχουμε επιτέλους όλες τις προδιαγραφές για αυτό το πανίσχυρο θηρίο. Ένα θηρίο 670 ίππων που βασίζεται στο Subaru Airslayer που πρωταγωνίστησε στο Gymkhana 2020. Τότε, εκείνο το Airslayer είχε φέρει εις πέρας απίστευτα ακροβατικά με αποκορύφωμα το άλμα των 70μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο αυτό μοναδικό δημιούργημα έφερε στη ζωή η Subaru Motorsport USA με το σύνολο να είναι ακραία δυνατό. Διαθέτει έναν τετρακύλινδρο επίπεδο δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 680 άλογα και 920 Nm ροπής, με την κίνηση φυσικά να πηγαίνει και στους 4 τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρο το αμάξωμα είναι από ανθρακονήματα και ζυγίζει 1.120 κιλά, δηλαδή 453 κιλά λιγότερα από ένα τυπικό WRX. Κατάμαυρο, πατάει σε 18άρες ζάντες OZ Racing Superturismo LMP και εφοδιάζεται με slick ελαστικά Yokohama ADVAN.

Όπως γίνεται ξεκάθαρο και στις φωτογραφίες, το κύριο σχεδιαστικό στοιχείο είναι η γιγαντιαία πίσω αεροτομή, η οποία αποτελεί και το highlight του μεγαλύτερου και φαρδύτερου bodykit. Ένα bodykit που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει φουσκωμένα φτερά, επιβλητικό πίσω διαχύτη, μπροστινό splitter και πλευρικά μαρσπιέ.

Δυστυχώς αυτό το υπέροχο σύνολο είναι ένα και μοναδικό και δεν είναι προς πώληση. Σίγουρα όμως αν ήταν θα έσπαγε τα ταμεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης