Οι χαμένες ευκαιρίες κόστισαν στη Γαλλία στο Euro, δήλωσε ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά την ήττα με 2-1 από την Ισπανία στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά ο γαλλικός Τύπος κάνει λόγο για λάθος επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού και φέρνει αντικαταστάτη του τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Γαλλία σκόραρε μόλις τέσσερα γκολ σε έξι αγώνες στο τουρνουά και το χθεσινό τέρμα του Ραντάλ Κόλο Μουάνι στο Μόναχο, ήταν η πρώτη φορά που μπήκε γκολ σε οργανωμένη επίθεση μετά από δύο αυτογκόλ και ένα πέναλτι. Ο Ντεσάμπ, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μη με ρωτάτε. Ρωτήστε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας. Μόλις χάσαμε την πρόκριση σ’ έναν μεγάλο τελικό. Σεβαστείτε τη δύσκολη στιγμή της ομάδας», αντέδρασε σε σχετική ερώτηση.

Τα γαλλικά ΜΜΕ πάντως επιμένουν πως η διοίκηση της ομοσπονδίας σκέφτεται σοβαρά την αντικατάσταση του με τον Ζιντάν, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και δεν έχει κρύψει την επιθυμία να βρεθεί κάποια στιγμή στον πάγκο των «τρικολόρ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης