«Η Νέα Δημοκρατία διά του κ. Ρωμανού, εκτόξευσε γραφικές κατηγορίες κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη για “διαστρέβλωση της αλήθειας” και “μαύρη προπαγάνδα”, επειδή απλώς ανέδειξε το προφανές και αυταπόδεικτο: η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέβασε τον ΦΠΑ στον σερβιριζόμενο καφέ στο 24%, έναντι 13% ως τώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας στα σχόλια της κυβέρνησης για το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη για τον καφέ.

«Ο κ. Ρωμανός καλά θα κάνει να φτιάξει έναν κρύο καφέ και να ακούσει στο ηχητικό που ακολουθεί τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από μερικές εβδομάδες να λέει από ραδιοφώνου (Παραπολιτικά FM) ότι “θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψη” την άνοδο της τιμής του καφέ διεθνώς και ότι “θα πράξει τα δέοντα για το ζήτημα. Να υπόσχεται, δηλαδή, ψευδώς, ότι θα διατηρήσει τον ΦΠΑ στο 13%», τονίζει και καταλήγει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιστρέφουμε λοιπόν τα περί ψεύδους στη ΝΔ, και σημειώνουμε: το ψέμα είναι το βασικό εργαλείο όσων νομίζουν ότι μπορούν να εμπαίζουν τους πολίτες επ’ άπειρον και χωρίς αντίλογο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης