Οι εργασίες ανακαίνισης του κλειστού του ΟΑΚΑ, στα πρότυπα του ΝΒΑ, οι οποίες δεν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20-21 Σεπτεμβρίου, όταν θα διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε ένα αίτημα, που αν ολοκληρωθεί θα πάρει ιστορικό χαρακτήρα. Η «πράσινη» ΚΑΕ αιτήθηκε τη διεξαγωγή του τουρνουά στη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του συλλόγου σε ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και μέρος της αθλητικής και Ολυμπιακής ιστορίας της Ελλάδας, το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν εκκινήσει τις διαδικασίες για να εξασφαλίσουν τις σχετικές άδειες για τη χρησιμοποίηση του Καλλιμάρμαρου, προκειμένου το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου να υποδεχθούν τις Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα εγχείρημα το οποίο είναι μεν δύσκολο, αλλά υπάρχει όλη η καλή διάθεση κυρίως από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην οποία ανήκει το Παναθηναϊκό Στάδιο και στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει δεκτό το αίτημα του «τριφυλλιού». Άλλωστε σε περίπτωση «πέσουν» και οι υπογραφές του σχετικού συμφωνητικού, τότε αναμένεται οι «πράσινοι» φίλαθλοι να δημιουργήσουν ρεκόρ παρουσίας σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ανάψει το «πράσινο φως» για τη χρήση του, τότε ο Παναθηναϊκός θα μεταφέρει στο Καλλιμάρμαρο το σημερινό παρκέ του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης