Σε κλίμα αισιοδοξίας και συγκίνησης έγινε η τελετή της αλλαγής ηγεσίας  της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/6, στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα.

Η συνεστίαση έγινε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα 300 περίπου ατόμων  και ο απερχόμενος Διοικητής 2023-2024, Δημήτρης Μπέκος, παρέδωσε στον νέο Διοικητή 2024-2025, Νίκο Μαργαρόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί ήταν οι καλεσμένοι όπως η Βασιλική Θάνου, η  πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδα,  η δικηγόρος Αννα-Μαρια Νταιλακη, ο πλαστικός χειρουργός Ιωάννης Λύρας, η  πρώην πρόεδρος Αγγελική Μεταξά και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην εταιρία «ΒΙΕΠΑ» και άλλοι.

Βασιλική Θάνου, Ιωάννης Λύρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Διεθνές Ρόταρυ (αγγλικά: Rotary International) είναι παγκόσμιο δίκτυο εθελοντών, παγκόσμια ανθρωπιστική οργάνωση προσφοράς υπηρεσιών. Με 33.000 Ομίλους σε περισσότερες από 200 χώρες και γεωγραφικές περιοχές έχει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια μέλη.

Τα μέλη του Ρόταρυ αποκαλούνται Ροταριανοί και εκτελούν ανθρωπιστικά προγράμματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, όπως είναι η πείνα, η φτώχεια, ο αναλφαβητισμός και η προστασία του περιβάλλοντος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης