Τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, «φωτογραφίζει» ένα ταξίδι στην Μύκονο που έκανε πριν από λίγους μήνες ο 44χρονος δολοφόνος, μαζί με τη σύντροφό του.

Η σύντροφος του συλληφθέντος Γ.Κ. για τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη, η οποία διαμένει στο Μαρούσι, αποκάλυψε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών όπου προσήχθη και εξετάστηκε ότι προ μηνών είχαν ταξιδέψει στη Μύκονο με τον 44χρονο, ο οποίος είχε συναντήσεις στο νησί με άτομα, για «δουλειές» όπως της είχε πει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες από τις αστυνομικές Αρχές αναφέρουν ότι αναγνώρισε σε φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί ένα από τα άτομα αυτά.

Ο συγκεκριμένος αναγνωρισθείς από την σύντροφο του 44χρονου εκτελεστή, με τα αρχικά Φ.Α. μεσίτης στο επάγγελμα και γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου, είναι μεταξύ αυτών που βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας της Ασφάλειας, κλιμάκιο της οποίας βρέθηκε στη Μύκονο και αναζήτησε μέσα από καταθέσεις στοιχεία για τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του τοπογράφου, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν πλήρωσαν για να βγει από τη μέση ο άτυχος 54χρονος τοπογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης