Η Μπράιτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού διεθνή μέσου Ματς Βίφερ, από τη Φέγενορντ του Ρότερνταμ.

Μετά τις υπογραφές των Γιακούμπα Μίντεχ (Νιούκαστλ) και Ιμπραχίμ Οσμάν (Νόρτζελαντ), οι «Γλάροι» ενέταξαν στο ρόστερ τους και τον 24χρονο άσο με τις 9 διεθνείς συμμετοχές στους «Οράνιε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βίφερ υπέγραψε έως το 2029 και το ποσό της μεταγραφής ανήλθε στα 30 εκατ. ευρώ. «Η Μπράιτον είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει την υπογραφή του Ολλανδού διεθνούς Ματς Βίφερ από τη Φέγενορντ για συμβόλαιο διάρκειας έως το 2029», διευκρινίζει το δελτίο Τύπου από την αγγλική ομάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Ματς στον σύλλογο, έναν παίκτη του οποίου τα προσόντα θαυμάζαμε εδώ και πολύ καιρό. Έχει αρκετή εμπειρία στο Champions League καθώς και στην Eredivisie και έχει γίνει ένας από τους καλύτερους χαφ στην Ευρώπη», σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής, Ντέιβιντ Γουέιρ.

«Προφανώς έχουμε ήδη Ολλανδούς παίκτες εδώ, με τον Μπαρτ Βερμπρούγκεν, τον Γιαν Πολ φαν Χεκ και τον Τζόελ Φέλτμαν και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν τον Ματς να προσαρμοστεί στον σύλλογο. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε την καριέρα του Ματ να εξελιχθεί με την Μπράιτον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης