Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο 19χρονος εντυπωσίασε τον κόσμο της Formula 1 όταν αντικατέστησε τελευταία στιγμή τον άρρωστο Carlos Sainz στη Ferrari,  στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας. Ο Βρετανός κέρδισε βαθμούς στο ντεμπούτο του με μια εξαιρετική οδήγηση, τερματίζοντας στην έβδομη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Bearman αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην F2 με την PREMA και πήρε την πρώτη του νίκη στη σεζόν και την τέταρτη στην καριέρα του το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αυστρία στον αγώνα Sprint.

Συνδυάζει αυτά τα καθήκοντα με τον ρόλο του ως εφεδρικού οδηγού για τη Haas και τη Ferrari στη Formula 1. Συμπληρώνει επίσης έξι εμφανίσεις στο FP1 με τη Haas φέτος, η τρίτη από τις οποίες θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Silverstone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια πόσα πολλά σημαίνει αυτό για μένα”, δήλωσε ο Bearman. “Το να λέω δυνατά ότι θα είμαι οδηγός της Formula 1 για την Haas F1 Team με κάνει πάρα πολύ περήφανο.

Με τον Nico Hulkenberg να αναχωρεί για τη Sauber/Audi του χρόνου και το συμβόλαιο του Kevin Magnussen να λήγει στο τέλος του 2024, αυτό αφήνει μία θέση ακόμα διαθέσιμη στη Haas.

Ο Esteban Ocon της Alpine είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη θέση, ενώ ο Valtteri Bottas της Sauber πιστεύεται ότι εξετάζεται επίσης. Ο Magnussen θα μπορούσε επίσης να διεκδικήσει τη θέση του, αν μπορέσει να επαναλάβει σταθερά επιδόσεις όπως αυτή στην Αυστρία, όπου τερμάτισε στην όγδοη θέση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης