Με εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, καλείται η Οικονομική Εισαγγελία να διερευνήσει σε βάθος τις ενδείξεις περί εμπλοκής σε υπόθεση φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, του γνωστού τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμου.

Ο  Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος  Βουρλιώτης με πόρισμά του ειδοποιεί τις εισαγγελικές Αρχές περί των ενδείξεων που κατέχει, ενώ παράλληλα  όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεσμεύει την κινητή και ακίνητη περιουσία του, μέχρι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αρχή ερευνώντας εταιρεία του τραγουδιστή, «σκόνταψε» στη διάπραξη τυχόν αξιόποινων πράξεων εκ μέρους του τραγουδιστή και συγκεκριμένα φοροδιαφυγής ύψους 1.500.000 ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μετά από αυτό προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρείας, σκαφών αλλά και θυρίδων στην περίπτωση που υπάρχουν έως το ποσό του 1.500.000 ευρώ.

Aνακοίνωση του Αντώνη Ρέμου δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Ιουνίου, ο Αντώνης Ρέμος προσχώρησε σε μια ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν οι δικηγόροι του Στάθης Μπακάλης και Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο καλλιτέχνης εκφράζει τη λύπη του και την εύλογη απορία του για την δέσμευση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του από την αρμόδια Αρχή.

«Η  λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία ,και έτσι με εκθέτουν», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

«Δελτίο Τύπου του τραγουδιστή, δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Με  λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται  στο ότι  ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης