Οι 26 πόντοι του Λούκα Ντόντσιτς δεν αποδείχτηκαν αρκετοί για να αποτραπεί η ήττα της Σλοβενίας με 108-92 από την Κροατία, στον πρώτο αγώνα του Α΄ ομίλου στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά.

Ο φιναλίστ του ΝΒΑ φέτος, με τους Ντάλας Μάβερικς είχε 0/9 τρίποντα και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς δήλωσε: «Θα παίξω πολύ καλύτερα και θα έχω περισσότερη ενέργεια από εδώ και πέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντόντσιτς ευχαρίστησε τους Μάβερικς που δεν του δημιούργησαν πρόβλημα, ώστε να μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα και ν’ αγωνίζεται με την εθνική Σλοβενίας, τόνισε πως δεν σκέφτεται τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει, αφού είναι τιμή για εκείνον ν’ αγωνίζεται για τη χώρα του, ενώ υπενθύμισε πως στην Ισπανία υποστηρίζει την πρώην ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, όταν αναφέρθηκε στον Μάριο Χεζόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβένος αστέρας:

«Πρώτα από όλα η Κροατία έπαιξε εξαιρετικά, η άμυνα μας δεν ήταν καλή και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτή. Αρχίζοντας από εμένα, θα παίξω πολύ καλύτερα από αυτό και με πολύ περισσότερη ενέργεια».

Για τους τραυματισμούς του σχολίασε: «Είναι τιμή για εμένα να παίζω για τη χώρα μου. Πολλές φορές θα υπάρχουν τραυματισμοί. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω για τη χώρα μου. Είμαστε δύ εκατομμύρια Σλοβένοι, τους οποίους εκπροσωπώ. Εκπροσωπώ τη χώρα μου και αυτό είναι τα πάντα για εμένα. Ευχαριστώ και το Ντάλας που με άφησε να παίξω, ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Μάριο Χεζόνια και για το ότι βρέθηκαν μαζί στο παρκέ, ο Ντόντσιτς είπε: «Μεγάλη στιγμή να βρίσκομαι στο παρκέ μαζί του. Ειδικά γιατί υποστηρίζω τη Ρεάλ και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ήταν πολύ καλός για εμάς αυτή τη σεζόν, εννοώ για τη Ρεάλ και είμαι χαρούμενος που έμεινε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης