«Φαίνεται ότι όταν φτάσεις τα 60 πρέπει να αποσυρθείς αλλά ήρθε η ώρα να συνεχίσω και να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα». Αυτό σημείωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα μικρόφωνα του «Radioestadio Noche».

«Περάσαμε από το να πιστεύουμε ότι είμαστε εκτός στο ότι μπορούσαμε να νικήσουμε οποιονδήποτε», τόνισε μιλώντας για τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως έφτασε στον ελληνικό σύλλογο, ονειρευόταν να κάνει κάτι μεγάλο, αλλά ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα οδηγούσε τον σύλλογο στον πρώτο του ευρωπαϊκό τελικό στη σύγκρουση με τον Ουνάι Έμερι και την Άστον Βίλα, ένα από τα μεγάλα φαβορί στο Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τη Σεβίλλη, όπου έφτασε τον Μάρτιο του 2023 με στόχο να τη… σώσει, είπε:

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Το πρώτο πράγμα ήταν να βγάλουμε τη Σεβίλλη από εκεί που ήταν. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και τότε ήταν που φύγαμε. Το να φύγω από τη Σεβίλλη με πλήγωσε γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε καλά πράγματα».

Ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε επίσης και για το Euro 2024:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ισπανία μέχρι στιγμής είναι η ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο», ενώ μιλώντας για τον Μαρκ Κουκουρέγια που είχε παίκτη, τόνισε:

«Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Δεν είναι ο πιο δυνατός, δεν είναι ο πιο γρήγορος, δεν είναι ο καλύτερος τεχνικά, αλλά είναι ο πιο έξυπνος και αυτός που βλέπει τα πράγματα πρώτα. Προβλέπει τα πάντα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης