Ο Γερμανός διεθής εξτρέμ της Μπάγερν Λερόι Σανέ περιμένει ακόμη τη δική του ξεχωριστή στιγμή στο τουρνουά στο Euro 2024 και είπε ότι ελπίζει να έρθει στον προημιτελικό της Παρασκευής (5/7) εναντίον της Ισπανίας.

Ο 28χρονος, ο οποίος αγωνίστηκε ενάντια στον χρόνο για να αναρρώσει από μια φλεγμονή του ταλαιπώρησε για μήνες για να είναι έτοιμος για το τουρνουά, είπε ότι ελπίζει επίσης να είναι στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στους Ισπανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σανέ ξεκίνησε στη νίκη της φάσης των «16» επί της Δανίας την περασμένη εβδομάδα, μπαίνοντας σαν αλλαγή στους αγώνες των ομίλων.

«Ελπίζω ότι αυτή η στιγμή του τουρνουά θα συμβεί και θα βοηθήσει και την ομάδα μας», είπε σε συνέντευξη Τύπου.

«Αυτό είναι το καθήκον μου που θέλω να εκπληρώσω και ελπίζω ότι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν ήξερα πόσο θα διαρκούσε ο τραυματισμός και αν θα πήγαινα στο τουρνουά», πρόσθεσε ο Σανέ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο τέλος της ημέρας είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος που λειτούργησε και που μπόρεσα να ανακάμψω και να παίξω στο Euro. Δεν έχει φύγει ακόμα εντελώς, αλλά είναι πολύ, πολύ καλύτερα από πριν. Δεν πονάω πια και αυτό είναι πολύ καλό. Πριν όταν είχα ένα παιχνίδι, χρειαζόμουν πέντε ή έξι ημέρες για να υποχωρήσει ο πόνος. Δεν το έχω πια αυτό».

Οι Γερμανοί ελπίζουν να επαναλάβουν τουλάχιστον στην καλύτερη πορεία τους σε τουρνουά τα τελευταία οκτώ χρόνια, όταν έφτασαν το Euro 2016 στα ημιτελικά, και κοιτάζουν ανοιχτά τον πρώτο τους σημαντικό διεθνή τίτλο μέσα σε μια δεκαετία.

Ωστόσο, οι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα χρειαστεί να ξεπεράσουν την Ισπανία, μια ομάδα που δεν έχουν νικήσει σε αγώνα τουρνουά από το 1988, και είναι εξοπλισμένη με δύο δικούς τους γρήγορους εξτρέμ, τον 16χρονο Λαμίν Γιαμάλ και τον Νίκο Γουίλιαμς.

«Η Ισπανία κάνει πολύ καλά το παιχνίδι υψηλής πίεσης. Ειδικά όταν κερδίζει την κατοχή, κοιτάζει αμέσως να παίξει μπροστά. Τώρα έχει ένα πρόσθετο όπλο με τους δύο πολύ γρήγορους εξτρέμ της», τόνισε ο Σανέ.

«Αυτό που συνέβη στο παρελθόν κόντρα στην Ισπανία, απλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Στόχος μας είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε», συμπλήρωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης